Python

Super fede cykler til ultra lave priser !!!

Er du ude efter kvalitet til priser som ikke går helt amok, så er det Python du skal se efter. I de sidste mange år har danske tophold kørt på Python cykler og vundet et utal af løb. I 2020 køre det danske kontinentalhold BHS Almeborg på Python Envision, som de også har være med til at udvikle.

Alle cykler leveres med komplette grupper! Ikke noget med at sætte en billig kassette på for at spare penge! Vi bruger Shimano grupperne, 105, Ultegra og DuraAce i både manuale og Di2 udgaven. Der kan også vælges mellem disc- eller fælgbremser. Som tilvalg kan du vælge Pythons eget carbon hjul som hedder Stealth. Dette er naturlighvis UCI godkendt og med keramiske lejer fra Enduro.

Er du ude efter andre opsætninger med feks. SRAM eller Campagnolo, kan vi også hjælpe med dette.

Alle Python landevejscykler bliver lavet af A-grade carbon fra Mitsubishi, så du som bruger kan være 100% sikker, at det ikke bare en billig kinaramme, som i reglen laves a B-grade og nogle C-grade carbon. Man kan ikke se forskel på A, B og C grade, men man kan mærke forskel på stivhed i forhold til vægt (STW). Yderligere er B og C grade af uensartet kvalitet, så at købe en ramme, som ikke er lavet af A-grade carbon, er som at købe en lodseddel. A-grade er noget dyrere, men det eneste alternativ, hvis man vil have en højkvalitets racer cykel.

Alle vores rammer er af ensartet kvalitet og bliver godkendt efter gældende EU normer og testes nøje for styrke, stivhed, vindmodstand og aerodynamik. Alle testes i testbænk svarende til Koppenberg brostensstykket i Paris-Roubaix uafbrudt i 7 døgn 24 timer i døgnet, med en konstant vægtbelastning på 150KG. Derfor garanterer vi altid at vores rammer kan bære mindst 135KG, selvom de er testet med 150Kg.

Vi får også lavet aerodynamiske simuleringer på rammerne, så vi er sikre på, at de rammer vi ender med at tilbyde kunderne, er dem som har bedst mulige aerodynamiske egenskaber i forhold til prisen. Vil du vide mere om dette så kontakt os.


Cykler hos ProCycles.Dk

Se det fulde program af cykler ved PythonPro https://pythonpro.com/vare-kategori/cykler/

Cyklen hentes i Horsens hos ProCycles.dk. Her er den blevet samlet og justeret så den er 100% køreklar.

Er du blevet bikefittet, indstiller vi selvfølgelige cyklen ud fra dette.

Første service er med i prisen. Og er der ellers problemer med cyklen, får vi den til at fungere.

ProCycles.dk kontakter dig, når cyklen er klar. Normalt indenfor 1 uge.

Garanti og service varetages af ProCycles.dk


Python ENVISION

Se flere billeder nedenfor! Python ENVISION – Rammekit 17.990,00 kr. inkl. moms Python ENVISION – Shimano 105 R7170 Disc 12 speed Pris færdigsamlet, tilpasset og leveret i Horsens. Inkl 1. service Pris : 33.990,00 kr. inkl. moms Python ENVISION – Shimano Ultegra 8170 Di2 Disc 12 speed Pris færdigsamlet, tilpasset og leveret i Horsens. Inkl 1. service …