Tilbage til Kontakt

Salg

Ved køb af Python Cykler skal du kontakte mig på mail eller sms:

Eller kontakte PythonPro i Vordingborg.  

Ved køb af andre ting skal du kontakte mig på en mail eller sms .

Alle ting på ProCycles.Dk betales forud.

Der kan betales med MobilePay eller bankoverførsel. Men husk altid at kontakte mig før du overføre penge!

Rentefrit køb:

Du kan også købe din cykel over op til  22 mdr rente- og gebyrfrit.

Med 0 kr i udbetaling.

I det tilfælde skal du forbi Horsens eller Vordingborg, for at blive godkendt ved Nordea Finans.

Du vælger selv om du vil betale noget af beløbet kontant, eller have det hele delt ud over 22 mdr. Du bestemmer også selv hvor lang tid du vil betale af på. (2-22 mdr)

Køber du en cykel til feks 32.990 kr og vælger at lægge 10.000 selv, deler du de resterende 22.990 kr og i 22 og skal således betale 1045 kr/mdr i 22 mdr

  1.  Kopi af kørekort og billedsiden i pas.
  2.  Kopi af sygesikringsbevis
  3.  E-mail adresse
  4.  Mobilnummer
  5.  Bank reg. og kontonummer
  6.  Hvor længe har du boet på sin nuværende adresse.

Det tager ca 1-2 dage at bliver kredit godkendt.


Salgs- og leveringsbetingelser for andersjuul.dk / ProCycles.Dk – Januar 2023

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra andersjuul.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og andersjuul.dk.

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra vores webshop.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra andersjuul.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og andersjuul.dk.

Dette betyder at varerne normalt sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3-4 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt på andersjuul.dk / ProCycles.Dk overgår til køber modtager varen. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, har køber returret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Produkter som har været taget i brug kan ikke ombyttes!

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra andersjuul.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til os.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som vi har stillet dig i udsigt.

Begrænset holdbarhed er feks. sliddele som kæder, kassetter, eger i hjulsæt. Lejer i hjul, krankbokse, styrfittings. bremse- og gearkabler.

Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for webshoppen.

Fortrydelsesret

Der er ikke returret køb som er hentet i butikken. Det samme med visse special vare som tages hjem fra udlandet. Spørg hvis du er i tvivl.

Der er 14 dages returret på dele som sendes til kunde. Varen skal leveres tilbage ubrugt og i org. emballage. andersjuul.dk /ProCycles.Dk giver produktpris + forsendelsesomkostninger retur. Køber betaler selv retur fragt.

Ved brudt emballage kan andersjuul.dk /ProCycles.Dk vælge at fratrække 20-30% af prisen hvis det skønnes at prisen vil foringens ved videresalg.

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website.

Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til os. Du kan se adresserne under kontakt.

Pris og betaling

På andersjuul.dk har du kun mulighed for at betale med mobilepay eller bankoverførsel. Alle priser i på andersjuul.dk /ProCycles.Dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Brugt salg

Ved salg af brugte eller demo vare, er der ikke returret eller normal reklamationsret, med mindre andet er oplyst. Du har selvfølgelig altid garanti direkte fra producenten. I tilfælde at reklamation kontakter kunde selv producent og står for evt udgift i forbindelse med dette.

Forbehold

Der tages forbehold mod udgåede vare, prisændringer samt forkert prissætning på hjemmesiden.