Python ALTIUS

Python ALTIUS 12-Speed Shimano Di2

Drømmer du om at komme først over Alpe d’Huez? Så er den nye ALTIUS 20th. years anniversary Limited Edition fra Python det oplagte valg.

Oplev muligheden for at erobre bjergene foran dine konkurrenter på vores nyudviklede ALTIUS ramme, som er en topmoderne letvægts bjergracer ramme med uovertruffen stivhed og maksimal aero effekt. Den er designet til at tage dig til helt nye niveauer af præstation og ydeevne når det virkelig går opad! Vælger du en cykel bygget over denne ramme vil den bringe dig til nye højder og hjælpe dig over de mest udfordrende bjerge.


I et samarbejde mellem carbon producenten Toray og vores fabriks ingeniører er det lykkedes at kombinere aerodynamisk design og ekstrem letvægt, samtidig med at der er indbygget en meget høj grad af komfort. Ved at øge den vertikale stivhed uden at gå på kompromis med den horisontale komfort, vil du føle at du sidder komfortabelt på cyklen, uden at det på nogen måde går ud over hastigheden.


ALTIUS er dog ikke kun designet til at vinde bjergetaper, men også til at give dig en enestående oplevelse på vejen. Med en blanding af fart, kontrol og komfort, vil vores cykel tage dig med på en fantastisk rejse og bringe dig tættere på din drøm om at blive hurtigere end nogensinde før. Du vil opleve den rene fornøjelse ved at træde i pedalerne og føle vinden i dit ansigt, mens du klatrer mod bjergtoppene.

Bestil din cykel i dag og oplev den ultimative køreoplevelse!
Rammevægt fra 870. gr.
Farve: Nordic bronze, silkemat overflade.

Rammekit kr. 21.990,- inkl. gaffel, saddelpind, integreret styr og headset.

Python OMNIA – Shimano Ultegra 8170 Disc 12 speed

  • Stel: Python OMNIA carbon stel, carbon monocogue, internal cable routing.
  • Komplet Shimano Ultegra 8270 Di2/disc 12 speed gruppe
  • STEALTH Carbon R45D1 m. DT Swiss 350 nav
  • Kranksæt 172,5 mm 52/36 (50/34 + 499 kr.) – (Ultegra PowerMeter + 4890 kr.)
  • Kassette 11-30 (11-34 + 199 kr.)

Bygges kun med integreret carbon styr, carbon sadel, latex slanger, Panaracer Agilest dæk.
Pris færdigsamlet, tilpasset og leveret i Horsens. Inkl 1. service

Pris :

48.990,00 kr. inkl. moms