Python ALTIUS

Python ALTIUS Bjergracer, 12-Speed Shimano Di2 (Levering Juni 2023)

Drømmer du om at komme først over Alpe d’Huez? Så er den nye ALTIUS 20th. years anniversary Limited Edition fra Python det oplagte valg.

Oplev muligheden for at erobre bjergene foran dine konkurrenter på vores nyudviklede ALTIUS ramme, som er en topmoderne letvægts bjergracer ramme med uovertruffen stivhed og maksimal aero effekt. Den er designet til at tage dig til helt nye niveauer af præstation og ydeevne når det virkelig går opad! Vælger du en cykel bygget over denne ramme vil den bringe dig til nye højder og hjælpe dig over de mest udfordrende bjerge.


I et samarbejde mellem carbon producenten Toray og vores fabriks ingeniører er det lykkedes at kombinere aerodynamisk design og ekstrem letvægt, samtidig med at der er indbygget en meget høj grad af komfort. Ved at øge den vertikale stivhed uden at gå på kompromis med den horisontale komfort, vil du føle at du sidder komfortabelt på cyklen, uden at det på nogen måde går ud over hastigheden.


ALTIUS er dog ikke kun designet til at vinde bjergetaper, men også til at give dig en enestående oplevelse på vejen. Med en blanding af fart, kontrol og komfort, vil vores cykel tage dig med på en fantastisk rejse og bringe dig tættere på din drøm om at blive hurtigere end nogensinde før. Du vil opleve den rene fornøjelse ved at træde i pedalerne og føle vinden i dit ansigt, mens du klatrer mod bjergtoppene.

Bestil din cykel i dag og oplev den ultimative køreoplevelse!
Rammevægt fra 870. gr.
Farve: Nordic bronze, silkemat overflade.


Rammekit kr. 21.990,- inkl. gaffel, saddelpind, integreret styr og headset.
Vægt komplet cykel:
Ultegra R8170 Di2 disc fra 6,78 kg. med 45mm Stealth carbon
Dura Ace r9270 Di2 disc fra 6,51 kg. med 45mm Stealth carbon


* bygges kun med integreret styr, carbon sadel, latex slanger, Panaracer Agilest dæk. Kan leveres i juni 2023.
(Der laves kun 20 stk. ALTIUS 20 years anniversary Limited Edition ramme)