Python AERO1

Der har været spørgsmål om AERO1!

Et spørgsmål går igen, og det om Python selv designer og laver deres AERO1 rammen?

Og svaret er, at AERO1 er 100% designet af Python. Dvs at du ikke finder en ramme magen til, bare med andre mærker på. Det kan godt være du kan finde noget der ligner, men lige præsis AERO1 er unik og bruges selvfølgelig kun af Python.

Rammen er lavet i Taiwan i byen Taichung. Fremstillingen af rammer følges tæt af Python som jævnligt er i Taiwan, for at tjekke at alt bliver lavet som beskrevet.

Før rammer bliver sat i produktion, bliver de teste grundigt på de forskellige hold som køre på Python. Feks har Team Bornholm Almeborg testet grundigt, og siden Danmark Rundt i 2016, er rammen blevet ændret flere gange, før den blev sat i handel.

De rammer Python laver, og specielt AERO1 rammen, er lavet til professionelle med det ene formål at de skal være så hurtige som muligt.