SARIS hjemmetrænerMed Saris hjemmetræner er du lige klar til at hoppe på Zwift eller Bkool.

Jeg har valgt 2 hjemmetrænere fra Saris. Den ene en direct Drive og den anden en Wheel On trainer.

På en direct Drive (Saris H3) træner tager du dit baghjul af og montere cyklen i træneren. Dette giver et meget naturligt tråd og langt mindre støj fra træneren. Du skal altid huske at købe en kassette til din træner. Og køre du med 12 speed skal du også have et andet body. Kontakt mig hvis du er i tvivl.

På en Wheel On træner (Saris H2) montere du cyklen i træneren og dit baghjul sidder på en rulle som giver modstand. Her skal du sørger for at bruge et gammeldæk eller et specielt træner dæk, da dette sides meget. På en Wheel On træner vil der være mere støj og knap så naturligt tråd.

Både H2 og H3 er smart trænere. Dvs at de kan kobles op på feks Zwift eller Bkool. Husk at Zwift og Bkool er betalingsprogrammer som koster ca 100 kr/mdr at bruge. Hvis du ikke vil bruge penge på Zwift eller Bkool kan du nøjes med at styre belastningen via feks din mobiltelefon eller cykelcomputer